Jornada Acim Terres de Ponent Abril 2024: Curs de Gestió de les Relacions interpersonals en Atenció Primària de Salut

Distingit/da company/a:

Com ja saps, des del mes de març del 1999 les Jornades ACIM-Terres de Ponent han estat orientades a la creació d’un espai de reflexió sobre el nostre exercici professional i sobre la nostra actitud física, emocional i mental davant les persones que ens demanen la seva atenció. L’objectiu continua essent el mateix: el saber tenir cura del principal recurs terapèutic de que disposem (nosaltres mateixos). I el conductor del grup també ens és conegut des de fa una bona colla d’anys: En Fidel Delgado, enguany amb la proposta “Fes-te transitòleg: canviant en confiança”.

El treball que es proposa fa que sigui impossible de acim, passar els 20 participants i és per això que oferim una inscripció  limitada (amb rigorós ordre d’arribada). Pel que fa al cost, el Monestir ens ha tingut una consideració i, gràcies a que el Monestir ens ha cedit les cambres d’Hospitalitat, us podem oferir el preu d’inscripció més reduït possible. Per als que viviu a la vora, i tot i no ser el més recomanable, aquest any contemplem també la possibilitat de dormir a casa i així reduir la despesa. En tots els casos veureu també que la condició de soci o sòcia d’ACIM us beneficia.

Mantenim el lloc tradicional de la nostra Jornada: el Monestir de Les Avellanes, que des de 2016 ha acceptat ser la seu de la Delegació d’ACIM Terres de Ponent. Per no haver de demanar dies a la feina us seguim proposant de divendres al vespre a diumenge a la tarda, els dies 5 a 7 d’abril de 2022.

Cal fer la inscripció abans del dia 22 de març de 2024 mitjançant el full adjunt, que cal omplir completament i trametre a acim@acim.cat . Una persona no es considerarà inscrita fins que hagi rebut l’acceptació per part de l’organització. Cas de no poder-se fer la Jornada es retornaria l’import ja pagat.

En espera de poder compartir amb tu aquells dies d’abril de 2024 rep una cordial salutació.

Documentació a emplenar:

2024_Butlleta d’inscripció Jornada ACIM Ponent_

Tota la informació de la progamació:

Jornada ACIM PONENT 2024 – tot

Post Author: ACIM